• Zoete sinaasappelsaus

Ingrediënten

500 ml vers geperst sinaasappelsap
6 el basterdsuiker
4 el sinaasappelmarmelade
25 gr ongezouten boter
2 el Grand Marnier

Recept

  1. Breng in een pan op matig vuur, de jus d'orange, suiker, marmelade en boter aan de kook.
  2. Kook dit gedurende 15 minuten, of totdat de saus met de helft is verminderd.
  3. Laat de saus niet te hard koken, laat het meer sudderen en heb geduld!
  4. Wanneer de saus is teruggebracht in volume, roer je de Grand Marnier erdoor.
  5. Laat nog 1 minuut sudderen.
  6. Haal van het vuur en serveer meteen.
500 ml vers geperst sinaasappelsap
6 el basterdsuiker
4 el sinaasappelmarmelade
25 gr ongezouten boter
2 el Grand Marnier
  1. Breng in een pan op matig vuur, de jus d'orange, suiker, marmelade en boter aan de kook.
  2. Kook dit gedurende 15 minuten, of totdat de saus met de helft is verminderd.
  3. Laat de saus niet te hard koken, laat het meer sudderen en heb geduld!
  4. Wanneer de saus is teruggebracht in volume, roer je de Grand Marnier erdoor.
  5. Laat nog 1 minuut sudderen.
  6. Haal van het vuur en serveer meteen.